GRATIS RETOURNEREN MET POSTNL

 

Onze belangrijkste prioriteit is dat jij tevreden bent. Daarom kun je jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst kosteloos aan ons terugsturen met behulp van de meegeleverde retoursticker.

Retourneren werkt heel simpel. Vul het retourformulier in, check je gegevens op de achterzijde en pas deze zonodig aan. Voeg het retourformulier bij het product dat je terugstuurt* en plak de retoursticker op de doos. Breng het pakket naar het postkantoor en je krijgt automatisch je aankoopbedrag retour.

Terugstorting van je aankoopbedrag, of creditering van je creditcard, gebeurt binnen 2 tot 3 werkdagen na ontvangst van je retourzending.

Wanneer je het artikel wilt ruilen nemen wij uiteraard ook de verzendkosten van je nieuwe bestelling voor onze rekening.

Als je nog vragen hebt over onze retourprocedure, dan kun je die stellen aan een medewerker van onze klantenservice. Tijdens werkdagen zijn wij van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 085-8783543.

* Artikelen mogen alleen worden geretourneerd als deze in een nieuwe en ongebruikte staat verkeren, in de originele verpakking zitten, met alle etiketten nog aan het product gehecht. Onder nieuw en ongebruikt verstaat BeauDecoration.nl dat er geen sporen van gebruik op het product aanwezig zijn of slijtageverschijnselen op de etiketten zichtbaar zijn. Wij verkopen geen gebruikte artikelen en accepteren geen artikelen waaraan te zien is dat zij gebruikt zijn. Als dit wel het geval is, dan wordt het artikel aan de koper geretourneerd. BeauDecoration.nl is niet verantwoordelijk voor een artikel dat niet op de hierboven genoemde wijze is geretourneerd.