VEILIG EN SIMPEL BETALEN

 

Transacties bij BeauDecoration worden door Ingenico Payment Services (voorheen Ogone) verwerkt via een beveiligde omgeving. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Bij BeauDecoration kun je op verschillende manieren betalen:

 

iDeal iDEAL (Nederland)
Veilig en makkelijk afrekenen in de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank. Als je bankiert via internet, dan kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL wordt ondersteund door de volgende banken:
ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank.
Meer informatie over iDEAL >>
   
 
mastercard
mastercard-secure
MasterCard
Via ons beveiligde Ingenico Payment Services betaalsysteem kun je direct online afrekenen met je MasterCard. Met MasterCard® SecureCode™, een nieuwe service voor internetbetalingen, zorgt MasterCard ervoor dat je gegevens nog beter beschermd zijn als je betaalt via internet.
Meer informatie over MasterCard >>
 
Visa
verified by visa
Visa Card
Via ons beveiligde Ingenico Payment Services betaalsysteem kun je direct online afrekenen met je Visa Card. Met Verified by Visa zorgt Visa ervoor dat je gegevens nog beter beschermd zijn als je betaalt via internet.

Meer informatie over Visa Card >>
 
 
Afterpay
AfterPay, achteraf betalen met digitale acceptgiro.
Met digitale acceptgiro je online bestelling betalen via AfterPay. AfterPay voert voor BeauDecoration.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij BeauDecoration.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 500,00 als je betaalt via AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
Je kunt bij vragen altijd contact met Afterpay opnemen >>

Voor meer informatie over Afterpay verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website >>
 
 
Paypal
PayPal
PayPal is een zeer veilige en eenvoudige manier om online te betalen. Je betaalt via een PayPal account, die gekoppeld is aan een creditcard of bankrekening van je eigen keuze.
Meer informatie over PayPal >>
 
 
American Express
American Express
Via ons beveiligde Ingenico Payment Services betaalsysteem kun je direct online afrekenen met je American Express Card.
Meer informatie over American Express >>
 
 
Bancontact / Mister Cash
Bancontact/Mister Cash
Veilig en makkelijk afrekenen in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen Belgische bank. Als je bankiert via internet, dan kun je direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Bancontact/Mister Cash wordt ondersteund door de volgende banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank.
Meer informatie over Bancontact/Mister Cash >>
 
 
Zelf
 overmaken
Zelf overmaken
Maak het volledige bedrag, onder vermelding van het ordernummer, over op IBAN nummer: NL95RABO0155733397 t.n.v. Beau Brands te Druten. 
We verwerken je bestelling na ontvangst van je betaling (soms nog dezelfde dag).
 
 
 
BeauDecoration voldoet aan de eisen van de wet Koop op afstand. In deze wet is onder andere geregeld dat de bedrijfsgegevens, het adres, de contactgegevens, het btw-nummer, de verzendkosten en de bedenktijd op de website moet staan.